fredag 22 maj 2015

Våren är här! Och med den kommer långcyklingen.

Äntligen har våren kommit. Den är väl en månad försenad men det är inte värre än hur tågen fungerar i landet. Den här veckans cykelpendling så bra så man skulle kunna betala för den. Detta trots att mina luftrör var mindre än en loppas luftrör. Pollen, om du läser det här, skit på dig.
Imorgon är det dags för den sista kvalificerande breveten. Barkarbys 60-milare som går upp till Rättvik och tillbaks genom Falun. Kroppen och knoppen känns riktigt bra och jag ser verkligen fram emot att susa omkring i Dalarna (Fjällen som vi Stockholmare kallar det) mellan gårdar med pyntade midsommarstänger och jättestora dalahästar. Jag ser också fram emot tröttheten och kylan som kommer på natten när vi är någonstans mellan Falun och Heby.


Gubbe ler ikapp med solen.

I´ve got frikking goats on my pendlarväg!!

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Måste nog förbi Gulsippan idag!

John Snow sa...

Min far i det förflutna militäret, naturligtvis, han gick i pension, men det som förvånade mig var hans passion playamo. I stället för att gå med sina kollegor i Vaxholmar föredrog han att stanna hemma vid datorn. Min mamma och jag kunde inte förstå länge där vår far hade en mycket bra pensionsökning och då erkände han att hans strategiska skicklighet hjälpte till att vinna en poker. Den gamla skolan, oh vii)