onsdag 15 maj 2013

Film från tunneln genom Puig Major.

Peter Hultman som bodde på samma hotell som oss på Mallis körde också Mallorca 312. Han filmade hela loppet och därför också tunneln där jag kraschade. Idag var han snäll och skickade över en filmsnutt från just tunneln genom Puig Major. På filmen syns andra änden av tunneln ganska tydligt, men när jag körde så syntes det inte alls lika bra. Vet inte om det är kameran som förstärker ljuset eller om det helt enkelt var mörkare när jag körde. Det var i alla fall ingen ambulans som stod och blinkade i andra änden. På slutet så skymtar jag förbi när jag kliver in i ambulansen.

 Film: Peter Hultman

1 kommentar:

Oskar Glauber sa...


Hello, after reading this amazing article i am as well happy to share my experience here with friends. capital one login