lördag 18 december 2010

60 minuter tröskelknark. KingKINGking..

Jag är en blandning mellan en grekisk gud och en sabeltandad tiger. Idag spände jag vaderna och fräste av 60 minuter på 260 watt, 4 watt/kg. Kände mig pigg och skojig hela passet. System of a downs glada medryckande låtar piggade upp och det hela gick finare än fint. Nu blir det rödvin tills det sprutar ur öronen.


/Big

5 kommentarer:

Traveller sa...

Du ser nästan lite hög ut på bilden Mollo. Du har väl inte rotat i Ryska kakburken ;-)

/schture

Johan Mölleborn sa...

Jag kände mig nästan hög. Men det var inga kakor idag, bara en massa skumtomtar.
/J

Tony sa...

Gött, gött. Somna inte i soffan innan vinet är slut bara.
/Tony

Niklas Källström sa...

60 minuter EB är bra grejer det, bra för både kropp och själ. En bild framåt 12-tiden skulle också vara intressant... ;)

/Niklas

Ankan sa...

SOAD ei? Träningsmusiken börjar arta sig...