fredag 20 april 2007

400 mil idag.

Så där, idag cyklade jag min 400:e mil för i år. Mallisveckan gjorde susen. Nu känns cyklingen roligare och jag har fått tillbaka köpsuget. Sitter nu och funderar på hur jag ska finansiera en ny ram. Hmm.. Ska jag köpa en ny lätt ram, eller ska jag köpa en cross till hösten? Eller ska jag göra båda? Det blir antagligen båda.
Det vore riktigt mulligt att banta hojen ett halvt kilo till. Nästa år ska den ligga under 7 kilo. Då jävlar ska jag flyga upp för Sa Calobra!

Helgen blir helt cykelfri. Linda ska bort och jag är ensam med Viktor. Egentligen borde jag köpa en cykelvagn till honom. Då skulle jag kunna klämma några härliga rundor på lördag och söndag. Eller så skiter jag i det och ägnar mig åt vin och vila.
Det blir nog vin.

/J

5 kommentarer:

Johan sa...

Inte mycket MTB nuförtiden va? Satan va du bränner mil, imponerande.. Det blir Brooklyn Lager för mig..

Johan sa...

MTB:n har varit nerplockad. Snart ska jag börja leka i skogen också.
/J

Johan sa...

Mmmm, kanske vi kan leka tillsammmans... Patrik har yrat om Lövsta men han är ju som han är.. Mycket snack....
Konstigt att det inte står johan a på min första kommentar..

Skogling sa...

Jag var i Lövsta igår. Det fanns kvar. Det är mycket mer stenar och rötter än på Mallis. Konstigt.

//Skogling

Johan A sa...

Vafan.. Du ska inte kolla här när jag snackar skit om dig skogling..